Monday 6 March 2017

Evde Hasta Bakanlara Pratik Çözüm: Hasta Yatağı Kiralamak

Hasta yatağı kiralama tabiri yatak ihtiyacı duymayanlar için yeni olsa da esasında geçmişten bu yana evde hasta bakmak zorunda kalan kişiler için elzem bir materyaldir. Öyle ki hasta yatakları ile yatalak hastaların evdeki yaşam kalitesi yükseliyor, hasta yakınlarının bakım hizmetini kolaylaştırıyor. Bu yönden bakıldığında hastaneden taburcu olan ama yatak istirahatı devam eden kişiler için hasta yatağı kiralama kurtarıcı bir çözüm oluyor. Birkaç aylık belki de daha kısa süreli evde bakım tedavisi için hasta yatağı satın almak gereksiz bir masraf iken hasta yatakları kiralama pratik bir çözüm vaat ediyor. Hasta ve hasta yakınları kiralama hizmetlerinden yararlanarak tedavi süresince masrafsız ama kaliteli bir tedavi sürecine imza atıyor.



Hasta yatakları incelendiğinde birçok model öne çıkıyor. Elektronik hasta yatağı en çok tercih edilen yatak tipiyken lazımlıklı hasta yatağı da talep gören, tamamen yatalak hastalar için evde kullanılmaya uygunluk gösteren bir yatak tipidir. Ortopedik özellikler gösteren, kumanda ile kontrol edilebilen, hastanın düşmemesi için yanlardan destekli, hareket edilebilir tekerlekli mekanizması ile hasta yatağı kiralama seçenekleri oldukça fazladır. Hastanın konforunun ön planda tutulduğu, hasta yakınları için ise pratik bakım fırsatının gözetildiği yataklar kısa ve uzun vadeli tedavi süreçlerinde rahatlıkla kullanılıyor. Hastanelerde de aynı yatakların kullanılması yatakların dayanıklı ve korunaklı olduğunu gösteriyor.
Yaşlı hastalar için bilhassa önemli olan yatak konforu ve hareketli yatak sistemi hareket etmekte zorlanan yaşlı kişilerin yaşamını kolaylaştırıyor. Kumanda ile baş ve ayak kısımlarının hareketli olması yemek yeme, ilaç içme, oturur pozisyona gelme konusunda hastalara yardımcı oluyor. Hasta yatağı kiralama sunduğu konfor ve tıbbi bakım sayesinde son zamanlarda en sık tercih edilen hasta ritüellerinden biri kabul ediliyor. Hasta karyolası kiralama hizmetinden yararlanan kişiler için kurulum işlemi titizlikle yapılarak otomatik hasta yatağı ise nasıl kullanılacağına dair hasta yakınlarını bilgilendiriyor. Çoğu firma hasta yatağı kiralama hizmetinden yararlanan kişiler için serum askısı ve pil gibi hediyeler vererek çok yönlü bir hizmet sunuyor.

Kaynak: http://www.radikalmedikal.com

3 comments: